Tabellen installeren in een mysql database

Het makkelijkste kun je dit doen, door het in een tekstbestand te plaatsen. dus je hebt bijvoorbeeld dit;

CREATE TABLE unieke_bezoekers (
ip varchar(40) NOT NULL default '',
dag varchar(40) NOT NULL default '',
id char(3) NOT NULL default '',
status char(3) NOT NULL default ''
) TYPE=MyISAM;

CREATE TABLE partners (
id mediumint(9) NOT NULL auto_increment,
naam varchar(40) NOT NULL,
email varchar(40) NOT NULL,
sitenaam varchar(40) NOT NULL,
siteurl varchar(40) NOT NULL,
inhits int(4) NOT NULL,
uithits int(4) NOT NULL,
PRIMARY KEY (id),
UNIQUE id (id)
);

Dit sla je op in een tekstbestand en dat noem je bijvoorbeeld "tabellen.sql"
Vervolgens open je phpmyadmin en klik je in het linkerframe op je naam (of username) Vervolgens zie je in horizontale volgorde:

Hier klik je "SQL" aan. dan zie je de optie "bladeren" hier ga je op zoek naar het bestandje "tabellen.sql" op je harde schijf.
Nu klik je op start en zijn je tabellen aangemaakt :-)

that's it, suc6 ermee!