Statistieken

Het kan makkelijk en belangrijk zijn om bepaalde dingen van je bezoekers te weten, zoals met wat voor browser de site bekeken word, met welke schermresolutie, wanneer je site bezocht etc.
Zodat je wat makkelijker kunt inspelen op de behoeftes van de bezoeker.

Zulke dingen kun je allemaal laten registreren door een “tracker” , de meeste trackers gaan in combinatie met een bezoekersteller.

Je kunt heel simpel zo’n tracker aanvragen, je hoeft alleen maar een formulier met gegevens in te vullen en in de meeste gevallen krijg je daarna een email met de html code die je dan op een pagina van je site moet plaatsen.

Hier staan wat voorbeelden van de trackers die er zijn, als je op de link klikt krijg je meteen het registratieformulier en kun je beginnen: