Vast adres

Als je met frames werkt, heb je altijd de vaste url in de adresbalk staan,
dit komt door dat je met de beginframe eigenlijk alles doet en daardoor blijft de url van de beginpagina staan.

Maar wat het is nu als je niet met frames werkt? Dan krijg je vervelende lange bestandsnamen zoals (bijv) http://www.anouksweb.nl/java/poolen/poolen.html zichtbaar in je adresbalk.
Dit ziet er natuurlijk niet uit!

Dit kun je oplossen door een onzichtbaar frame te plaatsen.
Om dat te doen zet je het volgende tussen de <head> tags van je indexpagina: