Verwijzen naar stylesheets

Eerder heb je al kunnen lezen wat je zoal met stylesheets kunt.
Ik zelf heb heel de site op basis van stylesheets. voor een voorbeeld van mijn stylesheets klik hier.

Nu hoef je natuurlijk niet iedere pagina te voorzien van zon enorme lap tekst. Je kunt ook met een link naar de stylesheets toe werken.

Je maakt eerst 1 maal het bestand aan, let wel op dat dit altijd eindigt op .css. Dit upload je naar de server, het liefst naar de hoofddirectory voor als je met 1 stylesheet voor je gehele site wilt werken. Vervolgens plaats je op iedere pagina de link naar de stylesheets. De link ziet er zo uit:

Wil je op verschillende paginas met meerdere stijlen werken, plaats je een stylesheet in de directory van die pagina maar vergeet dan niet de url aan te passen voor die directory